Maksutavat

Sivustolla classycyclist.fi on useita erilaisia maksutapoja.

Maksuehdot näet tästä linkistä, palvelutarjoajana Checkout


LUOTTOKORTTIMAKSUT

Hyväksytyt luottokortit ovat VISA, Mastercard ja Amex.

Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Classycyclist.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Kaikki tiedot salataan 128 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Clasy Cyclist ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään kolme päivää myöhemmin.

PAYPAL

PayPal on maailmanlaajuinen online-maksunvälityspalvelu, jolla voit tehdä ostoksia verkossa entistä nopeammin, helpommin ja turvallisemmin pelkän sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla. Et siis välttämättä tarvitse luottokorttia tai mitään muutakaan maksukorttia sitä varten, vaan ainoastaan pankkitilin. PayPal-tilin avaaminen ja ostosten maksaminen on maksutonta, niin että kuluja syntyy vain valuutan muunnosta ja vastaanotetuista maksuista.

Jos valitset maksutavaksesi PayPalin, sinulla tulee olla PayPal-tili. Voit luoda sen osoitteessa https://www.paypal.com/fi/home sivun ohjeiden mukaan.

PayPal-palvelussa ostosten tekeminen tapahtuu nopeasti ja helposti parilla hiiren klikkauksella, sillä henkilö- ja maksutietoja ei tarvitse syöttää uudestaan maksutapahtuman yhteydessä.  Se on myöskin turvallinen maksutapa, sillä palvelusta ei koskaan luovuteta henkilö- ja maksutietoja myyjälle: tälle jäävät ainoastaan sähköpostiosoitteesi ja toimitusosoitteesi.

PayPal lähettää onnistuneen maksun myyjän PayPal-tilille ja tilaus voidaan lähettää viipymättä.

KLARNA-MAKSUTAVAT

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

Klarna joustavalla erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Klarna joustava erämaksu on helppo ja turvallinen. Tarjolla on neljä maksuaikataulua – 3, 6, 12 ja 24 kuukautta. Avausmaksut alkavat 4,99 eurosta. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna

APPLE PAY
Meillä on käytössä myös Apple Pay.