Toimitustavat, -kulut ja -ehdot

Verkkokauppaa www.classycyclist.fi ylläpitää Tero Ylitalo Classics, y-tunnus 2238658-1. Varastomme sijaitsee osoitteessa Luostarinkatu 18, 21100 Naantali, josta kaikki tilatut tuotteet lähetetään asiakkaille.

Kysyttävää?

s-posti: info@classycyclist.net
puh: 044 781 5400

Toimituskulut 

5,90 €
9,90 € kotiin toimitettuna
Yli 100 € tilaukset ilmaiseksi

Toimitustavat

Toimitamme kaikki tuotteet joko Postin tai Matkahuollon kautta. Kaikki tilatut tuotteet voi noutaa myös varastoltamme erikseen sovitusti.

Pyrimme Toimittamaan kaikki tilatut tuotteet Matkahuollon tai Postin kuljetettavaksi 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos toimituksessa ilmenee ongelmia, ilmoitamme siitä heti tilauksen saapuessa.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättämiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavista tuotteista täytyy aina ennen palautusta ilmoittaa s-postilla: info@classycyclist.net tai soittamalla numeroon: 044 781 5400.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Tilausnumerosi ja yhteystietosi.

Palautusosoite:
Tero Ylitalo Classics
Luostarinkatu 18
21100 Naantali

Emme vastaanota palautuksia yli 90 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@classycyclist.net tai soittamalla numeroon 044 781 5400.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tero Ylitalo Classics käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.